donderdag 23 april 2009

Artikelen in de Zeilen

Artikel december 2009
Voor het december nummer van het tijdschrift Zeilen heeft Merijn een artikel geschreven over ons zeilavontuur in de Zuid Pacific. Hier kun je het hele artikel downloaden.

Interview mei 2009
Voor het mei nummer van het tijdschrift Zeilen zijn we geïnterviewd over ons zeilavontuur in de Zuid Pacific. Hier kun je het hele artikel downloaden!

3 opmerkingen:

 1. Na het artikel in de zeilen, heb ik nu de site in mijn favorieten staan, helemaal jaloers. Net ook gehoord dat je muzikale talenten had wat ik nog niet wist! Hoe is het vergaan met de Koopmans, die kom ik niet meer tegen in jullie verhaal.

  George (TG)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! Net zoals hierboven hebben wij na het lezen van het artikel ook jullie site in onze favorieten staan! Jullie zijn errug goed bezig zeg. Top idee en daar is het zo te zien niet bij gebleven. Als jullie klaar zijn willen we jullie wel aflossen. En dat is een behoorlijk serieuze gedachte. Nemen we jullie schip en leermomenten over en maken we er in 2010 ons eigen verhaal van. We gaan jullie op de voet volgen en dat is niet zo moeilijk met deze super goeie site. Mail ons eens wat jullie over een jaartje voor het schip zouden willen hebben. jd.ah@12move.nl Dan weten we of we nog even moeten doordromen of dat we alvast kunnen gaan nadenken waar die 40 kilo bagage uit zal gaan bestaan. We hebben een aantal jaren terug ook een sabbatical genomen en stonden we ook in Zeilen bij de vertrekkers, en toen hebben we 6 maanden de Middellandse Zee rondgezeild. We wisten wel dat we het weer een keer zouden doen, maar meer dan een vage gedachte was het tot vanmiddag niet. Toen lazen we jullie verhaal en bezochten we jullie site en nu zit ik hier te typen. Een hele mooie en voorspoedige reis gewenst!! Hartelijke groeten van Jan Daniël en Anne Hiske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke reis!
  Wij hebben een boot (Sparkman & Stephens (S&S) 380 gekocht in Australië om 3 maanden door Indonesië te varen en onze boot een Sparksman&Stevens ligt nu weer te koop in Darwin, Australië, voor de volgende liefhebber (robertandannekeonaboat.blogspot.com).

  BeantwoordenVerwijderen